Παραλία Αμμούδι και Ανατολικά Βουνά

Περιγραφή

Η διαδρομή αυτή συνδυάζει βόλτα με το άλογο στην παραλία και στο βουνό. Ξεκινώντας από τον ιππικό όμιλο, οι αναβάτες ακολουθούν ένα μονοπάτι δίπλα από ελαιώνες, με κατεύθυνση τις παραλίες στο Δαμνόνι και Αμμούδι. Οι αναβάτες θα ιππεύσουν δίπλα στην παραλία ενώ μπορούν να τρέξουν με μικρό καλπασμό δίπλα στο κύμα, στις αμμώδεις παραλίες. Κατά τη σύντομη αυτή διαδρομή θα απολαύσουν τη θέα της παραλίας και το λιβυκό πέλαγος.

Στη συνέχεια οι αναβάτες θα κατευθυνθούν ανατολικά προς τα καταπράσινα βουνά της περιοχής. Οι αναβάτες θα ιππεύσουν ανάμεσα στις κοιλάδες του Πλακιά, και θα συναντήσουν κοπάδια από πρόβατα, ελαιώνες, και λιβάδια με αγριολούλουδα. Πλεον, οι αναβάτες θα μπορούν να διακρίνουν την κορυφή των Λευκών Ορέων (συνήθως είναι χιονισμένα μέχρι και τον Ιούνιο μήνα) και να απολαύσουν τη θέα της κοιλάδας των Λευκογείων.

  • Τιμή: 75€ για 3 ώρες ιππασίας    Επιλογή

Η εκδρομή αυτή έχει πανοραμική θέα, ακολουθεί πανέμορφα μονοπάτια συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, και προσφέρει στους αναβάτες μια πλήρη εικόνα της ομορφιάς και της ποικιλίας της φύσης στην περιοχή.


Φωτογραφίες