Εκδρομή Παραλίες Δαμνόνι-Αμμούδι

Περιγραφή

Η διαδρομή αυτή οδηγεί τους αναβάτες σε ένα πανέμορφο μονοπάτι δίπλα στη θάλασσα, με θέα στο λιβυκό πέλαγος, ενώ μπορούν να τρέξουν με μικρό καλπασμό δίπλα στο κύμα, στις αμμώδεις παραλίες Δαμνόνι και Αμμούδι.

Ξεκινώντας από τον ιππικό όμιλο, οι αναβάτες ακολουθούν ένα μονοπάτι δίπλα από ελαιώνες, με κατεύθυνση την παραλία στο Δαμνόνι. Κατά τη σύντομη αυτή διαδρομή θα απολαύσουν τη θέα της παραλίας και το λιβυκό πέλαγος. Φτάνοντας στην παραλία οι αναβάτες μπορούν να τρέξουν με καλπασμό δίπλα στο κύμα. Στη συνέχεια η διαδρομή συνεχίζει προς τα ανατολικά και ακολουθεί το μονοπάτι δίπλα στη θάλασσα, με κατεύθυνση την παραλία στο Αμμούδι. Η θέα της ακτής της νότιας Κρήτης και του λιβυκού πελάγους είναι φανταστική. Αφού εξερευνήσουμε την παραλία στο Αμμούδι, ξεκινά η πορεία της επιστροφής. Πλέον, οι αναβάτες μπορούν να διακρίνουν τα βουνά γύρω από τον Πλακιά καθώς την κορυφή των Λευκών Ορέων (συνήθως είναι χιονισμένα μέχρι και τον Ιούνιο μήνα).

  • Τιμή: 40€ ανά άτομο, διάρκεια 1,5 ώρας    Επιλογή

Η εκδρομή αυτή έχει πανοραμική θέα, ακολουθεί πανέμορφα μονοπάτια και προσφέρει στους αναβάτες μια πλήρη εικόνα της ομορφιάς και της ποικιλίας της φύσης στην περιοχή.


Φωτογραφίες