Δαμνόνι

Περιγραφή

Η διαδρομή αυτή οδηγεί τους αναβάτες σε ένα πανέμορφο μονοπάτι δίπλα στη θάλασσα, με θέα στο λιβυκό πέλαγος, προς τις παραλίες Δαμνόνι και Αμμούδι. Ξεκινώντας από τον ιππικό όμιλο, οι αναβάτες ακολουθούν ένα μονοπάτι δίπλα από ελαιώνες, με κατεύθυνση την παραλία στο Δαμνόνι. Κατά τη σύντομη αυτή διαδρομή θα απολαύσουν τη θέα της παραλίας και το λιβυκό πέλαγος.

Φτάνοντας στην παραλία Δαμνόνι, η διαδρομή συνεχίζει προς τα ανατολικά και ακολουθεί το μονοπάτι δίπλα στη θάλασσα, με κατεύθυνση της παραλία στο Αμμούδι. Η θέα της ακτής της νότιας Κρήτης και του λιβυκού πελάγους είναι φανταστική. Αφού εξερευνήσουμε την παραλία στο Αμμούδι, ξεκινά η πορεία της επιστροφής. Πλέον, οι αναβάτες μπορούν να διακρίνουν τα βουνά γύρω από τον Πλακιά καθώς την κορυφή των Λευκών Ορέων (συνήθως είναι χιονισμένα μέχρι και τον Ιούνιο μήνα).

  • Τιμή: 30€ ανά γαϊδουράκι, για 1 ώρα με συνοδό     Επιλογή

Όλες οι διαδρομές με γαϊδουράκι στην περιοχή του Πλακιά είναι μαγευτικές. Θα γνωρίσετε την άγρια φύση της νότιας Κρήτης, τη χλωρίδα και την πανίδα και θα απολαύσετε την πανέμορφη θέα των βουνών και των παραλιών της περιοχής του Πλακιά.


Φωτογραφίες