Παραλία Πλακιά και Βουνά

Περιγραφή

Η διαδρομή αυτή συνδυάζει βόλτα με το άλογο στην παραλία και στο βουνό. Ξεκινώντας από τον ιππικό όμιλο, οι αναβάτες ακολουθούν τον «Αύλακα», ένα κανάλι νερού που χρησιμοποιείται για την άρδευση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων της περιοχής, ανηφορίζοντας προς το χωριό του Μαριού. Εξαιτίας του νερού, η φύση στη διαδρομή αυτή είναι καταπράσινη, και οι αναβάτες θα συναντήσουν κοπάδια από πρόβατα, ελαιώνες, και λιβάδια με αγριολούλουδα.

Πριν το χωριό, η διαδρομή συνεχίζει δυτικά, περνώντας μέσα από ελαιώνες με κατεύθυνση την παραλία του Πλακιά και οι αναβάτες θα απολαύσουν πανοραμική θέα του κόλπου του Πλακιά. Οι αναβάτες θα περάσουν μέσα από το χωριό του Πλακιά, και φτάνοντας στην παραλία, θα ιππεύσουν στην άμμο ενώ μπορούν να τρέξουν με μικρό καλπασμό δίπλα στο κύμα. Από την παραλία, οι αναβάτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα προς τα ορεινά χωριά του Πλακιά, τη Μύρθιο και τα Σελλιά και τα βουνά. Στη συνέχεια η διαδρομή συνεχίζει ανατολικά με κατεύθυνση το Δαμνόνι, και επιστρέφει στον ιππικό όμιλο ακολουθώντας ένα μονοπάτι δίπλα από ελαιώνες.

  • Τιμή: 55€ ανά άτομο, διάρκεια 2-2,5 ώρες    Επιλογή

Η εκδρομή αυτή έχει πανοραμική θέα, ακολουθεί πανέμορφα μονοπάτια συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, και προσφέρει στους αναβάτες μια πλήρη εικόνα της ομορφιάς και της ποικιλίας της φύσης στην περιοχή.


Φωτογραφίες