Κολύμπι με άλογο στην παραλία Πλακιά

Περιγραφή

Στη διαδρομή αυτή ξεκινάμε από το Δαμνόνι με κατεύθυνση δυτικά, προς την παραλία του Πλακιά. Οι αναβάτες θα περάσουν μέσα από ελαιώνες και χαμηλή βλάστηση απολαμβάνοντας τη φύση, τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής, μέχρι να αντικρύσουν από ψηλά την παραλία του Πλακιά. Στο τέλος της διαδρομής, οι αναβάτες θα φτάσουν στην κεντρική παραλία του Πλακιά που έχει μήκος περίπου 1.4 Κm.
Εκεί θα μπορούν να ιππεύσουν κατά μήκος της παραλίας, δίπλα στο κύμα, με θέα τα χωριά του Πλακιά, τη Μύρθιο και τα Σελλιά. Όταν οι συνθήκες στην παραλία το επιτρέπουν, οι αναβάτες μπορούν να κινηθούν με ελαφρύ ή γρήγορο καλπασμό. Σε συγκεκριμένα σημεία της παραλίας, όπου τα νερά είναι ρηχά και ο βυθός ομαλός, οι αναβάτες μπορούν να μπουν στη θάλασσα και να κολυμπήσουν με το άλογο τους. Το κολύμπι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τα άλογα, τα οποία μπορούν να προχωρήσουν και προς τα βαθιά.

Η εκδρομή αυτή γίνεται νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν εμπειρία και να γνωρίζουν κολύμπι.

  • Τιμή: 105€ ανά άτομο, διάρκεια 2 ώρες    Επιλογή

Η εκδρομή αυτή σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία να ιππεύσετε στην απίθανη παραλία του Πλακιά και να κάνετε κολύμπι μαζί με το άλογο. Η θέα προς τα χωριά του Πλακιά και τα γύρω βουνά είναι εκλπηκτική.


Φωτογραφίες